Benjamin Boujar og Nicolai Larsen Berg hadde sin første trening med Start onsdag. Benjamin Boujar og Nicolai Larsen Berg hadde sin første trening med Start onsdag. Foto: Håvard Karlsen

Start skal teste flere keepere

Vindbjart-keeper Benjamin Boujar og Notodden-keeper Nicolai Larsen Berg hadde onsdag sin første trening med Start. I neste uke kommer det nok en keeper.

KRISTIANSAND (fvn.no): Start har spilt siste del av sesongen med Håkon Opdal som førstekeeper, etter at Sean McDermott fikk gå til Ull/Kisa i sommer. Bak ham har ungguttene Mats Olsen og Sebastian Hornes Heggland byttet på å være andrekeeper. Sørlendingene har ennå ikke bestemt seg for keepersituasjonen neste sesong.

— Dette er en runde som går. Vi tar de beslutningene når de kommer, sier Steinar Pedersen.

Onsdag var Benjamin Boujar og Nicolai Larsen Berg på trening. Begge går ut av kontrakt med sine respektive klubber.

— Jeg fikk en melding av Steinar tirsdag kveld. Da trakk jeg litt på smilebåndet, og tenkte at jeg måtte prøve meg, sier Boujar.

Erik Ruthford Pedersen har to unge talenter i A-stallen ut sesongen. Her er trioen i aksjon på trening. Sebastian Hornes Heggland (i midten) og Mats Olsen (t.h.).  Foto: Håvard Karlsen

Uortodoks keeper

22-åringen har vært førstekeeper for Vindbjart de siste sesongene. Nå kan veien gå til en ny klubb.

— Start har alltid vært målet, men man vet aldri hvor man ender opp. Vi får se, sier Boujar.

— Hvordan vil du beskrive deg selv som keeper?

— Jeg er en eksplosiv keeper. Jeg er ikke så høy (186 centimeter), men kan hoppe til månen, som Steinar Skeie (Vindbjart-trener, red.anm.) sier. Jeg er spenstig, rask, har et godt tilslag, og er en grei skuddstopper, sier Boujar.

Benjamin Boujar i aksjon for Vindbjart. Foto: Herman Folvik

Tidligere Odd-keeper

Larsen Berg har en fortid i eliteserieklubben Odd. De fire siste sesongene har han spilt for 2. divisjonsklubben Notodden.

— Hvis det er muligheter for kontrakt her, er det bare positivt. Jeg skal bare bevise at jeg har noe i toppfotballen å gjøre, så får Start se hva de vil, sier 22-åringen.

— Hva slags keeper er du?

— Jeg er en eksentrisk keepertype, som er til stede, både verbalt og med kroppsspråket, sier Larsen Berg.

Mathias Eriksen er den tredje keeperen Start skal ha på trening. Oppsal-spilleren er på plass i neste uke.