Sarpsborg-trener Geir Bakke var assistent-treneren til Tor Ole Skullerud i gullsesongen 2014. I dag var han tilbake på Aker stadion.

— Jeg er fornøyd, men samtidig mener jeg at vi kunne hatt enda mer brodd i det offensive spillet vårt. Ellers er jeg fornøyd med hvordan spillerne mine holder seg til planen vår, og inngangen til kampen. Det handler om kvalitet, og med litt mer av det i dag, ville vi tatt tre poeng. Men alt i alt skal vi ikke skamme oss over å ta med et poeng fra Aker stadion, sier Sarpsborg-treneren.

Det er bare to måneder siden Sarpsborg tapte hele 1-4 mot nettopp Molde, hjemme i Sarpsborg.

— Vi har vokst på de to månedene. Laget har satt seg mer. Samtidig må vi huske på at Molde ikke akkurat er inne i sin mest robuste periode akkurat nå. Vi hadde også en litt annen inngang til denne kampen, enn den vi hadde på hjemmebane. Denne gangen flyttet vi opp presset vårt og sto mye høyere i banen. I dag hadde vi litt andre typer spillere på banen, som passer bedre til å spille på den måten. Vi fungerte veldig bra i perioder synes jeg. Vi fikk låst av spillet deres i hele første omgang. I andre omgang blir vi mer slitne, konstaterer en tilfreds Geir Bakke.

Bakke var som kjent assistent til daværende Molde-trener, Tor Ole Skullerud i fjor, og kjenner derfor klubben og spillerne bedre enn de fleste.

— Jeg er ikke sikker på om det er noen klar fordel for oss. Det hjelper oss kanskje i visse død-ballsituasjoner og andre faste situasjoner. Men alle vet hvordan Molde spiller, det er ingen hemmelighet. Måten de spiller fotball på er veldig tydelig, det er bare at når de er gode, er de veldig gode. Da går det så fort at det er veldig vanskelig for motstander-lag å håndtere det. Det handler lite om hvor godt jeg kjenner laget, det handler om måten vi håndterer spillet deres på. Men som sagt er ikke Molde inne i sin beste periode for øyeblikket.