LILLESTRØM-SANDNES ULF 4-1

ÅRÅSEN (Aftenbladet): Det fantes bare ett samtaleemne i Sandnes Ulf-garderoben etter kampen. Det var dommer Tom Harald Hagens hårreisende utvisning av Aksel Berget Skjølsvik 14 minutter før slutt.

Kortet kom etter at Skjølsvik og Moryke Fofana duellerte midt på banen. Skjølsvik traff helt rent på ballen, men dommer Hagen trakk opp det røde kortet.

FORBANNET: Aksel Berget Skjølsvik var sint etter at han fikk rødt kort. Foto: NTB scanpix

— Det var frispark. Det står jeg på ennå, sa Hagen, da Sandnes-trener Asle Andersen ba om en forklaring etter kampen.- Jeg skjønner ikke hvordan han kan si det, kontrer Skjølsvik. Jeg har aldri foretatt en bedre takling en dette. Og det er ikke bare en mann som bommer. Det er fire dommere her, og ingen av dem ser det, sukker han.

Det samme mente trener Asle Andersen.

— Ballen skjøt fart 60 meter rett fram. Hvordan dommeren da kan bedømme det som frispark og rødt kort er fullstendig ubegripelig og veldig bittert. Vi eide kampen på 2-1 og kjørte fullstendig over Lillestrøm. Dessverre ødela den utvisningen og 3-1 målet like etterpå alle våre sjanser. Det er urettferdig å reise hjem med 1-4 etter en så god bortekamp, mener Andersen.

Heller ikke straffesparket til Lillestrøm på overtid i første omgang var Tijan Jaiteh enig i:

— Jeg er ikke nær Palmason som faller. Også det var en helt feil avgjørelse, mener Sandnes midtbanespiller.

Slik bedømmer vi Sandnes Ulf:

Sandnes Ulf (4-4-2)

Hannes Halldorsson 4

Avni Pepa 4

Edier Frejd 5

Derek Decamps 6

Kenneth Sola 4

Aksel Berget Skjølsvik 4

Anel Raskaj 4

Tijan Jaiteh 3

(Marius Helle fra 58.) 4

Steven Lennon 4

(Fredrik Midtsjø fra 79.)

Malaury Martin 5

Kent Eriksen 3

(Diego Rubio fra 46.) 4