Neste helg er det klart for lokaloppgjør mot Arsenal hjemme på White Hart Lane, og med hjemmeseier der er avstanden til Arsenal bare fem poeng.

Steffen Iversen og Gustavo Poyet gjorde begge viktige innsatser fra innbytterbenken, og det likte manager Glenn Hoddle.

— For tiden har vi en nesten skadefri tropp. På samme tid i fjor hadde vi 15 friske spillere, nå har vi 21 eller 22. Det gir oss en bredde som gjør det mulig å sende innpå spillere som påvirker kampen positivt i vår favør. Det gjorde Poyet og Iversen i dag, sa manager Glenn Hoddle etter kampen.

Han har ikke til hensikt å innføre rotasjonsprinsipp for at alle skal få spille og bli fornøyd.

— Jeg regner ikke med at spillerne skal være fornøyd når de ikke er på laget, men det kan jeg ikke bry meg om. Klubben kommer foran den enkelte.

Ziege ga 1-0

Tottenham tok ledelsen allerede etter tre minutter. Neil Clement klarte ikke å bestemme seg for om han skulle stå ved stanga da Christian Ziege skulle ta frispark fra 25 meter, og det endte med at Clement sto i veien for keeper Russel Hoult da Ziege skjøt i nettet.

Ziege sto bak 2-0-målet også, med en flott pasning til Robbie Keane. Iren var iskald alene med Hoult, og satte ballen i hjørnet.

WBA hang bra med fram til 2-0, men det varte til 73 minutter før det igjen ble spenning i kampen. Scott Dobie skjøt et flott skudd fra 18 meter, og laget i bunnstriden var med igjen.

Keane i offside

Det håpet varte bare noen få minutter, for Gustavo Poyet klarte å pirke ballen i nettet til 3-1. TV-bildene viste at Robbie Keane sto i offside da Poey skjøt, men dommeren lot det passere.

Steffen Iversen gjorde en bra figur i 25 minutter som innbytter, og var involvert med knallhard kriging før 3-1-målet.