Henning Bergs Legia Warszawa tok tre poeng og sikret seg 1-0 seieren på bortebane mot Trabzonspor i europaligaens gruppe L torsdag.

Scoringen kom 16 minutter ut i første omgang ved Michal Kucharczyk. Det som så ut til å bli en kontrollert 1-0-seier, ble det til et nervedrama uten like da Micha Zyro fikk sitt andre gule og dermed rødt kort to minutter før full tid.

Det tyrkiske hjemmelaget satte inn en voldsom sluttspurt og fikk også hjelp av at dommerne la til åtte minutter tilleggstid. Og Trabzonspor fikk en gigantisk sjanse. Syv minutter på overtid smalt det i treverket bak Legia-keeper Dusan Kuciak.

Men flere scoringer ble det ikke i kampen. Seieren betyr at Berg og Legia topper gruppe L med full pott og seks poeng etter de to første kampene. Målforholdet er 2-0. 1-0-seieren gjør også at Bergs klubb ikke har sluppet inn mål i løpet av de siste 543 minuttene i Europa.

Statistikk for Legias åtte europakamper i 2014, er også imponerende: 7 seirer, 1 uavgjort og 17-2 i målforskjell.

Trabzonspor ligger på annenplass med tre poeng. Samme poengsum har Lokeren.