Det var fire minutter igjen å spille da Rodallegas første ligamål siden januar i fjor sendte Fulham til himmels.

2-1-seieren over Aston Villa gir bunnlaget legitimt mål om å redde plassen i Premier League etter en nitrist sesong.

— Dette er en stor seier for oss. Jeg er veldig stolt av laget. Vi kjempet oss tilbake og vant en veldig viktig kamp, sa manager Felix Magath ifølge BBC.

Brede Hangeland spilte hele kampen for Fulham, mens John Arne Riise kom inn for John Heitinga i det 83. minutt.

- Gir oss selvtillit

Med fem kamper igjen står Fulham med 27 poeng, fem mindre enn Norwich på trygg grunn på plassen over.

Neste lørdag møtes de to lagene i Norwich, og med seier der har Fulham plutselig kontakt igjen. Tap er nærmest synonymt med nedrykk.

Norwich og Alexander Tettey tapte lørdag 0-1 hjemme for WBA, som dermed gikk forbi på bedre målforskjell.

— Denne seieren gir oss selvtillit for resten av sesongen, sier Magath.

Kieran Richardson hadde gitt bortelaget ledelsen på Villa Park etter 61 minutter med et flott skudd fra distanse.

— Årets mål, mente Magath.

Da det var spilt 70 minutter utlignet Grant Holt for Villa. Det var kraftspissens første for klubben siden overgangen fra Wigan i januar.