Mannskapet til Ronny Deila kunne skaffet seg sju poengs luke til serietoer Aberdeen, men skuffet stort på bortebane.

— Litt skuffende. Vi skulle ha skapt enda flere store målsjanser, sa telemarkingen etter kampen ifølge Celtics Twitter-konto.

— Det er alltid skuffende å gi bort poeng, men det er mange kamper igjen, så vi må bare fortsette å jobbe, tilføyde han.

Johansen i stolpen

Gjestene hadde de farligste sjansene i tirsdagens kamp, men uttelling ble det ikke for Glasgow-klubben. Stefan Johansen var nær før pause, men skuddet fra nordmannen slo i stolpen.

Charlie Mulgrew hadde en av annen omgangs største sjanser da han fikk avsluttet med hodet fra god posisjon kvarteret ut i omgangen, men ballen ble avverget på streken.

Hjemmelaget var samtidig langt fra ufarlige og kunne tatt alle tre poengene. Celtic-keeper Craig Gordon måtte i aksjon flere ganger, og så blant annet en ball treffe stolpen etter pause.

Med ett poeng skiller det fortsatt fem poeng mellom Celtic og serietoer Aberdeen.

Rangers rykker opp

Tirsdag ble det for øvrig klart at Celtics byrival Rangers er klar for eliteserien igjen, etter fire års fravær. Klubben måtte starte igjen på nivå fire etter å ha gått konkurs, men har nå spilt seg opp igjen.

Dumbarton ble slått 1-0 med scoring av James Tavernier, og det betyr at det neste sesong blir Old Firm-derbyer i serien igjen.

Rangers er 17 poeng foran toeren Falkirk i mesterskapsserien med fire kamper igjen å spille. Hibernian har to kamper mindre spilt, men er 20 poeng bak.

Søndag 17. april møtes Celtic og Rangers for øvrig i semifinale i cupen.

(©NTB)