Adressa.no var på plass da Real Madrid ankom Clarion-hotellet på Brattøra mandag ettermiddag, og forsøkte å få en kommentar fra den høyt gasjerte Real Madrid-gjengen.

Ikke overraskende viste det seg svært vanskelig.

foto
Nærmere enn dette kom ikke Adressa en kommentar fra Zinedine Zidane. Foto: Skjermdump

Én etter én gikk spillerne rett forbi både pressen og autografjegerne som hadde møtt opp. Forsvarsprofilen Sergio Ramos snudde seg riktignok og blunket, og det forble høydepunktet fra Real Madrid-spillernes ankomst Trondheim by.

Det skulle med andre ord ikke mye til å toppe det da sjefen sjøl, Zinedine Zidane, gikk av den omkledde flybussen som den aller siste.

Og Zidane sviktet ikke. Han stoppet og stilte opp på en selfie med en av de fremmøtte, før adressa.nos Ole Sagbakken forsøkte å få et aldri så lite ord fra den franske treneren.

Det ble bare nesten – om det går an å si det. Den tidligere verdensmesteren ga tommelen opp, og sa seg fornøyd med det før han gikk rett inn på hotellet.

Se sekvensen fra når Real Madrid ankommer hotellet i Trondheim fra 21.45 ut i videoen i vinduet i toppen av artikkelen.

Dermed er begge lagene som skal spille tirsdagens supercupfinale på Lerkendal vel på plass i Trondheim. Europaligavinner Sevilla ankom byen søndag, og begge lagene skal trene på Lerkendal mandag kveld.

Adressa.no sender direkte fra Real Madrids pressekonferanse klokken 1845. Forhåpentligvis er det mulig å få noen flere ord ut av Zidane da.