MASPALOMAS (adressa.no): Etter det adressa.no forstår er det lite som tyder på at Kåre Ingebrigtsen behøver å bekymre seg veldig, tre dager før det internasjonale overgangsvinudet stenger.

Det har vært en ganske rolig siste del av januar, både rundt Pål Andre Helland og Ole Selnæs, og det skal ikke ligge så veldig mye i lufta heller, da dette skrives. Men: Ingebrigtsen tør ikke å senke skuldrene helt. Han vet at mye kan bli snudd opp ned de siste dagene av vinduet, og omtaler det som tre «kaosdager» i fotball-verden:

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen. Foto: Ole K. Sagbakken

— I England ser man jo at det er helt «galimatias» den siste dagen av vinduet. Jeg håper ikke det blir slik, men det kan jo bli tre kaosdager, sier han – og fortsetter.

(krever innlogging) — Selv håper jeg selvsagt vi beholder alle som er her nå. Aller helst skulle det ha vært februar allerede.

Uaktuelt å selge mer enn én

Årsaken til at han ikke tør slippe skuldrene helt, er nettopp gullkalvene Selnæs og Helland. Nå sier Bruttern imidlertid at det er uaktuelt for RBK å slippe mer enn én spiller, dersom budene skulle hagle inn mot «deadline day».

— Det er alltid interesse rundt spillerne våre. Ganske mange av dem, også. Og jo nærmere «deadline day» man kommer, jo mer desperat kan klubber bli etter å handle. Det fine for oss vil da eventuelt være at klubbene ikke lenger tenker så mye på penger, men at de kun «skal ha den spilleren». Det kan gi ekstra kroner, om vi må selge.

(krever innlogging) — Så får vi se. Vi selger uansett ikke to spillere nå, forklarer han.

- Hvordan er magefølelsen?

— Den er ganske rolig, ettersom det har vært ganske stille rundt spillerne våre en liten stund nå. Men plutselig kan en klubb smelle til. Nei, jeg håper alle blir, gjentar Bruttern.

Selnæs: - Vi får se

Ettav de heteste objektene for utenlandske klubber, Ole Selnæs, er en taus mann om saken for tiden. Han trener som normalt, men vil verken avkrefte eller bekrefte at det er noe konkret på gang akkurat nå.

— Vi får se, sier han, som har snakket med agenten sin, Per Jonsson, i det siste.

— Det er jo litt aktivitet. Det er slutten av januar, sier han lurt – uten å ville si noe mer.

Han er imidlertid tydelig på at han ikke drar for enhver pris.

— Det må være et steg opp sportslig, og en klubb som vil satse på meg. Det er de to viktigste tingene. Om det ikke er slik, er det ikke noe å tenke på, sier Selnæs.​