ROSENBORG — DNIPRO 0-1

LERKENDAL (adressa.no): Etter torsdagens tap mot Dnipro var Ole Selnæs svært skuffet over Rosenborgs prestasjoner.

— Det er sykt bittert. De scorer på en halvsjanse og forsvarer seg godt. Vi skapte svært lite selv. Det er et altfor enkelt mål vi slipper inn, men sånn er det, sier kveldens kaptein.

Han følte at RBK var fullt på høyde med fjorårets finalister.

— Vi spiller jevnt med dem i 90 minutter. Det var en sjansefattig kamp, men på banespillet var vi fullt på høyde med dem, fortsetter han.

Vanskelige forhold

«Roar» herjet som fy over Lerkendal, noe som preget banespillet hos begge lag.

— At det var kaldt driter jeg i. Det var mye nedbør som gjorde det vanskelig for oss, men vi kan ikke skylde på det, det var likt for begge lagene, sier 21-åringen.

Han er ikke i tvil om at trønderne burde fått mer ut av begge europakampene.

— Vi burde stått med seks poeng, i mine øyne i alle fall. Det er latterlig skuffende å sitte igjen med bare ett poeng, fortsetter han.

Bruttern uenig

Kåre Ingebrigtsen er ikke fullt så enig med torsdagens kaptein.

SKUFFET: Kåre Ingebrigtsen mener ikke at Rosenborg overvurderte Dnipro. Foto: Richard Sagen

— Man kan ikke si at vi burde hatt seks poeng. Vi slipper inn mål og scorer ikke selv. Det er klart at det hadde vært mulig å stått med seks poeng, men det er små marginer som avgjør forskjellen, sier Ingebrigtsen.Rosenborg startet kampen med et lavt press og virket forsiktige mot Dnipro. RBK-treneren er ikke enig i påstanden om at de overvurderte motstanderen.

— Vi var klar over at det var mulig å vinne. Vi visste at de var enormt kontringssterke og det var inngangen vår til kampen, sier han og legger til: De kom ut i en 4-1-4-1-formasjon, så de gjorde hjemmeleksen sin, de også, fortsetter han.

Håper på Dnipro-seirer

I den andre kampen slo Lazio St. Etienne 3-2, noe som gjør at Bruttern fortsatt øyner muligheter i gruppen.

— Når det er så jevnt, så er det fortsatt muligheter. Vi får nesten håpe at Dnipro vinner resten av sine kamper, så får vi krangle med resten om andreplassen i gruppen, avslutter treneren.