Zlatan Ibrahimovic sendte Paris Saint Germain nok et steg nærmere gullet da den suverene franske serielederen slo Alexander Søderlunds St. Etienne 2-0 søndag. Den svenske superstjernen scoret begge målene.

Avgjørelsen falt etter 62 minutter, og som så mange ganger før var det Ibrahimovic som ble tungen på vektskålen.

• Se høydepunktene fra kampen øverst!

Svensken løp seg fri fra oppasseren, og hadde ingen problemer med å styre Serge Auriers presise innlegg i nettmaskene.

Alexander Søderlund fikk på nytt tillit mot PSG, men poeng eller scoring ble det ikke. Foto: Digitalsport

Mot slutten fikk bortelaget flere sjanser på kontringer, men først på overtid punkterte de med mål nummer to.

Igjen var det Ibrahimovic som satte ballen i nettet, og svensken står nå med 19 mål, klart flest i den franske toppdivisjonen.

Dermed øker PSG ledelsen i toppen etter Monacos 0-3-tap for Angers lørdag.

Hovedstadsklubben er fremdeles ubeseiret og har 63 poeng etter 23 kamper. Det er 24 mer enn Monaco, og det går mot et rekordtidlig gull for PSG.

Søderlund spilte 90 minutter på topp for St. Etienne. Nordmannen pådro seg gult kort etter et kvarters spill. (©NTB)