Tidligere Rosenborg-spiller John Chibuike gjør det godt i sin tyrkiske klubb Gaziantepspor, som han ble solgt til i sommer.

Søndag var nigerianeren involvert i alle de fire Gaziantepspor-målene på en vanskelig bortebane mot europaliga-laget Trabzonspor.

Nydelig scoring

Med assist på Erdem Sens 2-0-scoring og Muhammet Demir på Gaziantepspors tredje, var Chibuike svært delaktig i at bortelaget ledet 3-1 like etter pause. Trabzonspor reduserte etter 63 minutter før den tidligere Rosenborg-spilleren sørget for 2-4 på en nydelig chip minuttet etterpå. Dermed trodde nok mange at Chibuike hadde avgjort kampen da han scoret sitt andre mål i sin femte Super Lig-kamp.

Chibuike byttet ut — Trabzon utlignet

Men Trabzonspor med tidligere Chelsea-spiller Jose Bosingwa og tidligere Benfica-spiss Oscar Cardozo på banen, ville det annerledes. Sistnevnte reddet ett poeng for hjemmelaget da han headet inn 4-4 fra kort hold på overtid. Da hadde John Chibuike blitt byttet ut.

Gaziantepspor ligger på niendeplass i ligaen etter de sju første kampene, Trabzonspor ligger to plasser bak. Slaven Bilic' Besiktas topper.