Atlético Madrid vant sin femte strake seriekamp da Athletic Bilbao ble slått 2-1 i den spanske hovedstaden søndag. Antoine Griezmann ble matchvinner.

Seieren sender Atlético opp i ryggen på Barcelona. Kun Barcelonas bedre målforskjell skiller de to lagene. Alt tyder på at Diego Simeones menn skal være med i kampen om ligagullet.

I søndagens kamp tok bortelaget ledelsen gjennom Aymeric Laporte etter 27 minutter. 1-0 så ut til å stå seg til pause, men like før hvilen utlignet Saúl Ñiguez for Atlético.

Etter en litt treg start på sesongen har Griezmann virkelig funnet formen den siste tiden, og etter halvspilt annen omgang avgjorde franskmannen kampen med mål i sin tredje seriekamp på rad.

Totalt står angrepsspilleren med åtte seriemål denne sesongen.

De tre poengene gjør at Atlético har 35 poeng, det samme som serieleder Barcelona.