I sammenheng med tiårsjubileet for Liverpools seier mot AC Milan i Champions League-finalen i 2005, har arrangører forsøkt å samle hele vinnerlaget fra maikvelden i Istanbul.

Alle på finalelaget, inkludert kultspillere som Igor Biscan og Vladimir Smicer, klubblegender som Steven Gerrard og Jamie Carragher og Norges egen John Arne Riise, var i boks før mandagens arrangement, unntatt én mann. Steve Finnan.

Den tidligere forsvarspilleren var rett og slett sporløst forsvunnet. Men etter en leteaksjon på Twitter, ledet av avisen Liverpool Echo, er nå Finnan funnet.

Ikke "hard to get"

Med hjelp av hashtagen #FindSteveFinnan, har 39-åringen fått nyss om at han er ønsket i Liverpool for å markere seieren for 10 år siden.

— Jeg kan bekrefte at jeg er i live og i god form, sier Finnan til Liverpool Echo. Eks-backen jobber nå innen eiendomsutvikling og holder til i London.

— Noen sendte meg artikkelen til Liverpool Echo i går. Jeg syns det var ganske morsomt siden jeg vanligvis er ganske enkel å få tak i, sier Finnan.

— Det er personer i klubben som har nummeret mitt, men siden dette ikke er et klubbarrangement så det nok være en liten misforståelse, spekulerer den "savnede" spilleren.

Får ikke vært med

Men selv om Finnan endelig har fått vite om arrangementet, kan han dessverre ikke være tilstede for å fullføre startelleveren fra den magiske maikvelden i Istanbul. Han skal nemlig reise bort.

— Jeg drar på rundreise i Europa på fredag. Alt har vært booket i ukesvis så det er for sent å avbestille nå, forteller han.

— Det er synd. Hadde jeg visst om det noen måneder i forveien ville jeg vært der, for jeg ville gjerne møtt mine gamle lagkamerater igjen og sett all fansen, sier Finnan.