Neppe AaFK: Henrik Hoff anbefaler folk ikke å håpe for mye på at Fredrik Ulvestad (bildet) vil signere for AaFK igjen. Det samme antyder Ulvestads far og rådgiver Rune Ulvestad. Neppe AaFK: Henrik Hoff anbefaler folk ikke å håpe for mye på at Fredrik Ulvestad (bildet) vil signere for AaFK igjen. Det samme antyder Ulvestads far og rådgiver Rune Ulvestad. Foto: ARKIVFOTO: SVEIN OVE EKORNESVÅG/NTB

- Tror ikke Ulvestad blir i Aalesund

Verken AaFK-direktør Henrik Hoff eller Fredrik Ulvestads far og rådgiver Rune Ulvestad tror at Fredrik tegner ny kontrakt med AaFK nå.

22-åringen er Bosman-spiller, og det har vært spekulert på om han vil signere en ettårskontrakt med AaFK i påvente av at en attraktiv utenlandsk klubb melder sin interesse.

– Jeg anbefaler folk ikke å håpe for mye på at Fredrik kommer tilbake til oss. Han har fortsatt utlandet som sitt store mål, mener Henrik Hoff.

Og Rune Ulvestad antyder også at AaFK kanskje er et stykke nede på lista over aktuelle klubber.

– Fint at han får trene med AaFK nå, men man bør ikke legge mer i det enn nettopp det. En korttidskontrakt med AaFK er ikke høyest på prioriteringslista vår, fastslår Ulvestad.

En rekke norske toppklubber har vært ute etter Runes sønn, men alle har fått nei så langt.

– Det er to ting som må oppfylles når Fredrik skal skifte klubb. Han skal være ønsket i en ny klubb, og så skader det ikke at klubben spiller på et høyest mulig nivå. Og Fredrik må få spille mye, sier Rune.

– Denne saken kan kanskje ta en uventet retning, hvem vet? Det er flere baller i lufta for Fredrik, og kanskje vi vet mer om et par dager, sier Rune Ulvestad.