Martin Samuelsen startet for West Ham i treningskampen mot Slováco tirsdag. Nordmannen spilte en omgang og noterte seg for en målgivende pasning i 2-2-kampen.

Det var etter 37 minutter at 19-åringen satte opp Mark Noble som banket ballen ned i høyre hjørne.

Unggutten var nære ved å sende West Ham i ledelsen 17 minutter tidligere, men han klarte ikke å heade ballen på mål etter et innlegg av nyervervelsen Sofiane Feghouli.

Unggutten gikk av til pause, men ble av West Hams livereporter på Twitter trukket fram som en av dem som gikk foran med et godt eksempel i første omgang.

Med Samuelsen på benken headet innbytter Ashley Fletcher inn 2-0 like etter pause. Men med åtte minutter igjen av kampen reduserte Eldar Civic for Slováco. Samme mann utlignet til 2-2 like før slutt etter at West Ham-forsvaret ikke klarte å klarere et innlegg.

Håvard Nordtveit ble sittende på benken hele kampen. Engelskmennene møter russiske Rubin Kazan onsdag. (©NTB)