FotballUEFA Champions LeagueFoto: Inside/DigitalsportNORWAY ONLY02.10.2007Inter v PSV (2-0)Psv Trainer Ronald Koeman

Valencias nyansatte stjernemanager mener hans verdenssterner ble mentalt rammet da Steffen Iversen satte ballen i mål via stolpen.

— Vi så bra ut de første 25 minuttene, selv om vi ikke skapte så mange sjanser. Etter deres mål kollapset vår moral, sa Koeman på pressekonferansen etter kampen.

Han forklarte videre at Valencia gjorde så godt de kunne, men at Rosenborg var gode i alle spillets faser.

— Vi prøvde å fighte tilbake, men de var gode i kontringsspillet. Pluss at de forsvarte seg bra, og så gode ut med ballen, sier Koeman - og oppsummerer med det en kamp nordmenn som tilbrakte tirsdagskvelden foran TV3-skjermen vil nikke gjenkjennende til.

For mens Rosenborg sjokkerte hele Norge og Europa med sitt strålende pasningsspill og nå kan kvalifisere seg til sluttspillet i mesterligaen, er Valencia ute å kjøre. Med tre poeng på fire kamper er laget nesten hektet av i kampen om avansement.

— Med dette resultatet blir det komplisert å gå videre. Ingenting er umulig, men det blir veldig vanskelig, sier Koeman, som brukte ordet "skuffende" om 0-2 hjemme for RBK.

— Resultatet var skuffende for alle oss. Vi må analysere det, og jobbe hardt for å bygge opp spillerne igjen. Så må vi forbedre oss, spesielt på hjemmebane.