Ed Sykes / BPIBarclays Premier LeagueDerby County v Manchester United15th March, 2008--------------------Cristiano Ronaldo of Manchester United scores the opening goal

LES OGSÅ:

Spurs-Bents revansj

Bikeys dobbel

Borte bra for Sunderland

Santa Cruz-kontroll

Nervekrigen har vært i gang lenge, og med Manchester United-managerens uttalelse i Mail on Sunday på kampdagen er viktigheten av søndagens kamper svært tydelig

— Rafa prøver å få dommeren på sin side. Han må tro vi er dumme i hodet (bloody stupid), sier Ferguson til avisen.

Bakgrunnen er at Bentiez rykket ut og bekyldte Ferguson for taktikkeri da han krevde bedre beskyttelse av stjernen Ronaldo fra dommerne.

- Ferguson er veldig lur. Det er klart. Etter en vanskelig kamp, snakker han om dommerne, og før en viktig kamp, snakker han om å beskytte Ronaldo. Dommerne, derimot, er rutinerte. De kjenner Ferguson. Samtlige lag og spillere må få lik behandling, sa Liverpool-manageren tidligere i uken.

Det er Steve Bennett som dømmer prestisjeoppgjøret på Old Trafford.

Grant vil underholde

En drøy halvtime etter kampslutt i Manchester går lørdagens storoppgjør nummer to av stabelen i England. Arsenal tar turen til Stamford Bridge. Der møter de Avram Grant, som har snakket mindre om dommere og mest om spillestil de siste dagene.

— Først og fremst vil jeg at Chelsea skal være unike. Vi vil ta noe hefra og noe derfra, men vi trenger ikke å se hvordan Barcelona eller Arsenal spiller. Alle har sin egen stil, og selvsagt vil vi underholde også, sier Grant, som roser Arsene Wenger for måten han har endret Boring Arsenal til å bli et spektakulært angrepslag.

Men de røde fra Emirates har fire uavgjorte på rad i Premier League. Derfor er en trygg serieledelse borte, og United er tre poeng foran.

— Jeg vill heller vært foran enn å jage bakfra, fordi vi nå trenger resultater fra Manchester United. Vi vet også at vi må slå Manchester United og Chelsea for å vinne, sier Arsene Wenger.

Liverpool må vinne

Få er overrasket over at det er nettopp United, Arsenal, Chelsea og Liverpool som bekler de fire øverste plassene når åtte runder gjenstår. Liverpool er imidlertid helt avhengige av seier på Old Trafford for å ha fortsatt håp om tittelen. Uavgjort på Stamford Bridge vil passe United best hvs de vinner, mens Arsenal blir ny serieleder med storseier mot Chelsea og Liverpool-seier i Manchester.

Vi følger hvert spark på ballen på supersøndagen!

Slik ser det ut før avspark:

  • Man United 30 22 4 4 61-15 70

  • Arsenal 30 19 10 1 58-22 67

  • Chelsea 30 19 8 3 53-22 65

  • Liverpool 30 16 11 3 55-21 59

DIREKTE 14.30: Man. U - Liverpool

DIREKTE 17.00: Chelsea - Arsenal