Fall har scoret i tre strake kamper, mens Runström har funnet vegen til nettmaskene i begge sine treningskamper for MFK. De gamle parhestene virker å ha funnet scoringsformen drøye to uker før seriestart.

– Jeg har et stykke igjen til toppformen, men det føles herlig å få spille og i tillegg score mål. Det var et pent treff. Vanligvis scorer jeg bare stygge mål, men dette var en perle, sier han til Rbnett.

Selvtillit

Han var iskald da han sendte ballen i lengste hjørne i La Manga Cup-finalen mot Nordsjælland. 17 minutter tidligere var Fall frempå med pannebrasken og gjorde 1-0 til de blåhvite.

Høydepunktene:

<b><i>Molde — Nordsjælland: Høydepunkter</i></b> MFK skapte ikke mange sjansene, men de to angriperne var dødelig effektive da sjansene bød seg.

– Det var to fine mål vi fikk se i dag. Det er godt å se at spissene våre scorer og får selvtillit inn mot seriestart, sier Kjell Jonevret og legger til:

– Björn fikk et godt treff i dag, men jeg håper folk legger merke til hvor hardt han jobber. Han løper og løper, og viser en herlig holdning.

Solid debut

Emil Johansson debuterte endelig for MFK mot Nordsjælland. Den svenske backen fikk 20 minutter, og viste at han blir en spiller å regne med – også fremover på banen.

– Han er en offensiv backtype som passer perfekt inn i vår spillestil. Det var bra at han endelig fikk spille. Han har vært som en liten kalv de siste dagene, ekstremt spillesugen, sier Jonevret.