Kampen om Wembley-billetten var i realiteten avgjort allerede etter 6-0-seieren i første semifinalekamp, og bare 14.390 tilskuere møtte opp til returkampen på Upton Park.

Kunne blitt tosifret

City fortsatte å herje med London-klubben også i bortekampen. Allerede etter et par minutter nikket Alvaro Negredo inn kveldens første mål på innlegg fra unggutten Marcos Lopes.

Midtveis i første omgang sto Lopes for nytt forarbeide da Sergio Agüero doblet ledelsen. Negredo la på til 3-0 et snaut kvarter ut i annen omgang, da han brukte musklene og holdt to motspillere fra livet før han løftet ballen over keeper Jussi Jaaskelainen.

Kan bli byderby

City hadde flere sjanser til å sikre tosifret seier sammenlagt, men flere mål ble det ikke. Onsdag finner Manuel Pellegrinis menn ut om finalen på Wembley 2. mars blir et byderby mot erkerival United eller et oppgjør mot Sunderland.

United har et 1-2-tap å hevne i semifinalereturkampen på Old Trafford. I potten ligger klubbens trolig beste sjanse til en tittel denne sesongen, men Manchester City har gjort det veldig klart at det vil bli mer enn vanskelig å nekte klubben ligacuppokalen. (©NTB)