STAVANGER (Aftenbladet): Den tidligere Bryne-, Viking-, og Sandnes Ulf-spissen Tommy Høiland bekrefter overfor Aftenbladet at et utlån til LSK er aktuelt. Det var VGsom først meldte om dette. Etter det avisen erfarer, jobber romerikingene nå med å få på plass finansieringen som kan gjøre Tommy Høiland til LSK-spiller ut 2014-sesongen.

– Jeg vil ikke kommentere noe, men kan bekrefte at det er aktuelt. Vi får se hva som skjer i løpet av dagen, sier Høiland.

Han understreker at han trives godt i Molde, men med tanke på hvor mange spisser som finnes i klubben, og det faktum at han befinner seg et stykke bak i køen for øyeblikket, gjør at han nå vurderer andre muligheter.

Men at det nå er Lillestrøm som er aktuelle, er et lite paradoks. I juni 2012, etter at Sandnes Ulf hadde slått LSK 3-1, skrev Høiland nemlig følgende på sin Twitter-profil:

– Sykt deilig med seier! Men fy faen for et drittlag Lillestrøm er…

DRITTLAG: Denne meldingen ligger på Høilands Twitter-konto. Den ble publisert 30. juni 2012, etter Sandnes Ulfs 3-1-seier på Åråsen. Tommy Høiland var ubenyttet reserve. Foto: Twitter, skjermdump

Når Aftenbladet konfronterer ham med Twitter-meldingen, har Høiland følgende å si til sitt forsvar:– Det der var helt klart en Twitter-rape. Det var selvfølgelig noen andre som postet det på min Twitter-konto. Alle som kjenner meg vet at jeg ikke kunne skrevet noe sånn.

Overgangsvinduet i norsk fotball stenger mandag kveld.

Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen har foreløpig ikke besvart Romsdals Budstikkes henvendelser