Etter to mål av Samuel Eto'o og ett av Demba Ba tok Chelsea onsdag en enkel 3-0-seier mot Schalke.

Men etterpå handlet det ikke bare om Eto'o på pressekonferansen. Også fraværet til Chelseas delte toppscorer denne sesongen — Eden Hazard - ble tatt opp.

På spørsmål om hva det betydde at de spilte uten Hazard, svarte Chelsea-manager José Mourinho ifølge The Guardian noe unnvikende:

— Willian spilte fantastisk bra.

— Ønsker ikke lyve

Men Mourinho måtte likevel innrømme at Hazard var satt på tribunen fordi han ikke kom på trening som avtalt på mandag.

— Jeg ønsker ikke å lyve. Han er ikke skadet, sa Mourinho.

Bakgrunnen for at Hazard ikke var på mandagstreningen, var et besøk hos gamleklubben Lille. Han var invitert av klubben til å være til stede på deres møte med Monaco, og ble hyllet som en helt av sine gamle fans.

Må gi oppdragelse

Den reisen «hjem» var godkjent av Chelsea. Men at hjemreisen ble utsatt, slik at han ikke var på jobb mandag morgen, det var ikke greit.

— Glemte han tiden? Hør her, han er ung. Unge gjør feil og fedre må være smarte i måten de oppdrar sine sønner. Han spilte ikke (mot Schalke). Han ville spille. Han var lei seg fordi han ikke spilte. Vi vant uten ham. På lørdag er han tilbake. Og der slutter historien, sa Mourinho på sitt karakteristiske vis.

Deretter gikk han løs på bidragene til Samuel Eto'o, som virkelig begeistret ham. Det passer bra for Chelsea at både Eto'o og Demba Ba viste at de vet hvor målet står, ettersom Fernando Torres ikke blir klar til lørdagens oppgjør mot West Bromwich.