Mauricio Pochettino bruker Britney Spears' kloke ord til å holde spillerne sine fokuserte. Mauricio Pochettino bruker Britney Spears' kloke ord til å holde spillerne sine fokuserte. Foto: Ap/Ap.

Premier League-manageren bruker Britney Spears som motivasjon før Boxing Day

Mauricio Pochettino ber Tottenham-spillerne om å ha fokus på seg selv.

Boxing Day er over oss, og på menyen står ti kamper fra Premier League.

Tottenham er ett av lagene som skal i aksjon, når de får besøk av Norwich og Alexander Tettey som kommer fra triumf mot Manchester United sist helg.

— Alle øyne på oss

Christian Eriksen, Erik Lamela og Harry Kane er i god form om dagen. Foto: Reuters

London-laget ligger nå på fjerdeplassen som gir den siste billetten til Champions League neste sesong. For Tottenham ville det vært en stor bragd å havne på fjerdeplass, men manager Mauricio Pochettino ber spillerne holde fokus på seg selv, og bruker en superstjernes ord som motivasjon.— Det er som Britney Spears og Will.I.Am synger: "Everybody in the club, all eyes on us, all eyes on us", sa Pochettino ifølge The Guardian, og henviser til hitlåten "Scream and shout" fra 2012.

Spørsmålet var om fjerdeplassen Tottenham innehar nå vil være en suksess, selv om erkerivalene Arsenal skulle gå hen og vinne tittelen.

— Tenker ikke på Arsenal

— Jeg tenker ikke på Arsenal. For meg er det viktig å sammenligne oss med oss selv, ikke hvordan vi kan sammenlignes med andre lag. Hvis vi ender topp fire, betyr det at vi har forbedret oss fra forrige sesong, sa manageren på en pressekonferanse.

Det er i øyeblikket vanvittig jevnt om fjerdeplassen, med Tottenham, Manchester United og Crystal Palace på lik poengsum, og lag som Watford, West Ham og Liverpool like bak.

Så gjenstår det å se om det blir "Stronger" eller "Oops, I did it again" som blir gjenngangsmelodien i Spurs-garderoben etter kampen. Pochettino har i alle fall full stall å ta av.

— Vi jobber hardt for å unngå at spillerne skal føle seg slitne. I dag er det ingen grunn til å hvile noen, for alle er friske og raske, sa Pochettino.