Klepp er vanligvis tette bak på hjemmebane, og har vært solide på hjemmebane. Men da Kolbotn kom på besøk måtte Justine Bernier hente ballen ut av mål tre ganger.

— Det er litt rotete i dag, synes jeg, og jeg føler ikke alle er helt på og spiller det mønsteret vi skal spille. ogVi springer tre ganger i offside, og jeg bommer på åpent mål, og da blir det ikke bedre, forteller Lena Soleng Hansen.

Kolbotn ledet 2-1 til pause, og Klepp hang godt med gjennom store deler av kampen. Da Kolbotn gikk opp til 3-1 la trener Jon Pall Palmason om til tre bak, og flyttet Soleng Hansen på topp for å prøve å snu kampen. I det 83. minutt kom 2-3-scoringen, men utligningsmålet uteble.

— Vi ligger under, vil ha utligningen og har ingenting å tape på å legge om. Vi har snudd kamper før mot Røa og Arna-Bjørnar, så vi visste vi kunne gjøre det nå og, for det er litt av styrken vår. Men i dag hadde vi ikke marginene med oss, og det gikk rett og slett ikke.

Klepp har byttet mye i forsvarsfireren denne sesongen, uten at det har sett ut til å være et problem for laget. Soleng Hansen irriterer seg derfor over tre innslupne mål.

— Vi klarer vanligvis å holde tett hjemme, men i dag føler jeg vi slipper inn for enkle mål. Men nå skal vi jobbe videre for å bli enda bedre.

Kampfakta:

Klepp - Kolbotn 2-3 Pause: 1-2 Mål: 0-1 Maja Maria Nordahl (23.), 1-1 Gry Tofte Ims (30.), 1-2 Michelle Søderstrøm (40.), 1-3 Synne Sofie Jensen (78.), Therese Sessy Åsland (83.)Dommer: Tone Lise Berghøi, Hauerseter Gult kort: Silje Thorsen, Klepp

Klepp (4-5-1): Justine Bernier - Astrid Grøttå Ree, Lena Soleng Hansen (Emilie Lomeland, 87.), Linn Merethe Thune, Anette Tengesdal - Marie Bakke, Karoline Surdal, Gry Tofte Ims, Silje Thorsen, Therese Sessy Åsland - Line Krogedal Smørsgård