Midtbanespilleren Steven Gerrard fikk en perfekt MLS-debut for Los Angeles Galaxy da han scoret i 5-2-seieren over nabo San Jose Earthquakes.

Gerrard spilte en treningskamp sist helg, og var innbytter i cupen i midtuka, men kampen natt til lørdag norsk tid var hans første i serien.

Det så stygt ut for Galaxy da San Jose Earthquakes ledet 2-0, men anført av Gerrard og Robbie Keane snudde vertene til seier.

Gerrard skaffet først et straffespark som Keane satte i mål, før han selv satte inn utligningen etter 37 minutter. Keane scoret ytterligere to mål, mens Sebastian Lletget scoret det siste målet i kampen.

Liverpool-legenden Gerrard ble byttet ut til stående applaus to minutter før full tid.

— Jeg er veldig fornøyd. Jeg kjenner at formen begynner å bli bedre nå. Det var veldig godt å score, og jeg er glad for at Robbie (Keane) scoret et nytt hat trick, sa Gerrard.