TRONDHEIM (adressa.no): Han satte seg en målsetting om å passere 30 mål denne sesongen, Strindheim-spissen Sondre Hopmark Stokke.

Vel. Den målsettingen nådde han, gitt. Det vil si: Med to kamper igjen i 3.-divisjon har Stokke banket inn 43 (!) mål for opprykksklaget, og dermed våkner klubbene.

Bekrefter kontakt

Ifølge Stjørdalens Blad er nå den svenske storklubben Helsingborg interessert i 22-åringen fra Stjørdal. Stokke er invitert på prøvespill i klubben i november.

I sommer var også Ranheim på banen, og i tillegg skal Alta, Tromsdalen og Haugesund være på banen, samt en fransk (!) klubb.

– Jeg kan bekrefte at Helsingborg har vært i kontakt med klubben angående Sondre Hopmark Stokke, sier sportslig leder i Strindheim, Bjørn Augdal, til Stjørdalens Blad.

— De har snakket med trener John Pelu, som for øvrig har vokst opp i Helsingborg, og som har gode kontakter der borte. Men jeg vil understreke at det var dem som tok kontakt med oss, og ikke motsatt. De har gode speidere som jobber godt i Norden, fortsetter han.

Stokke har fortid i Stjørdals Blink og også RBKs juniorlag. Her brakk han beinet, og «måtte starte litt på nytt».

Nå kan 3.-divisjon bli til Allsvenskan.