Etter forhandlingsbruddet i midten av november trodde ikke markedssjef i NFF, Ronny Aasland på noe mer kontakt. Begrepet "Tippeligaen" så ut til å være en saga blott.

— Vi har hatt kontakt og snakket sammen. Det kan vel ikke kalles forhandlinger, men vi er i jevnlig dialog, sier informasjonsdirektør Tore Elman Tangen til NTB.

— Hvem var det som først tok kontakt etter forhandlingsbruddet?

— De ønsket å snakke med oss. Vi har en kontrakt som utløper ved årsskiftet og vår dør er åpen til 31/12. Etter det vil vi se oss om etter andre å samarbeide med, sier Tangen.

Forhandlingene om en ny avtale mellom de to partene, som har samarbeidet tett siden fotballtippingen ble et faktum i 1948, strandet på grunn av for stor avstand mellom tilbud og krav.

Norsk Tipping tilbød 30 millioner kroner årlig til norsk fotball. Summen står de fortsatt ved, men skal være villig til å diskutere både avtalelengde og indeksregulering. NFF på sin side mente i utgangspunktet at en ny avtale var verdt nesten det dobbelte av hva Tippingen tilbød. Fotballforbundet bekreftet overfor NRK mandag at de har tatt opp igjen dialogen med Hamar, og at de helst vil fortsette samarbeidet med Norsk Tipping.