Det var Drammens sportslige leder Frode Scheie som slapp nyheten på TV 2 onsdag kveld. Dermed har DHK sikret seg to av de store profilene i norsk landslagshåndball det siste tiåret. Tidligere i vinter signerte Kristian Kjelling for Buskerud-laget. I likhet med Kjelling er Løke 34 år. Han har den siste delen av karrièren spilt for tyske TuS N-Lübbecke.

Løke signaliserte allerede i fjor at han kunne tenke seg å komme hjem igjen etter mange år i utlandet. Serie— og cupmester Arendal har vært nevnt som et alternativ, sammen med gamleklubben Runar. Det ble imidlertid DHK som sikret seg strekspilleren med det fantastiske grepet. De siste sesongene har han imidlertid slitt en del med skader.

Satt ut av landslaget

Frank Løke var i en årrekke landslagets beste angrepsstrek, men ble til slutt satt ut av laget av daværende landslagssjef Robert Hedin etter et par episoder av disiplinær karakter.

Løke har på 186 landskamper scoret hele 646 mål. Han spilte sin siste landskamp i 2011. Drammen har sikret seg strekfantomet for tre sesonger fremover.