Steven Gerrard (34) debuterte for Liverpool i november 1998, og er fortsatt en svært viktig skikkelse i storklubben.

I et intervju med GQ Magazine ble Gerrard bedt om å velge en «drømmeellever» bestående av tidligere og nåværende lagkamerater i Liverpool.

Direkte kl. 13.45: Liverpool-Chelsea

På venstrebackplassen får nordmannen John Arne Riise tillit.

Her er Gerrards utvalgte:

Pepe Reina — Glen Johnson, Jamie Carragher, Sami Hyypia, John Arne Riise - Xabi Alonso, Javier Mascherano, Steven Gerrard - Robbie Fowler, Fernando Torres, Luis Suárez

Vraket Leonhardsen

John Arne Riise sluttet seg til Liverpool i 2001, og var lagkamerat med Gerrard helt til han forlot klubben for Roma i 2008. Riise foretrekkes på Gerrards lag foran spillere som nordmannen Stig Inge Bjørnebye (i Liverpool fra 1992 til 2000) og Fábio Aurélio (2006-2012), i tillegg til nåværende Liverpool-spillere som Joe Flanagan, José Enrique og Alberto Moreno.

Andre nordmenn som har spilt med Gerrard i Liverpool, men som ikke kom på laget, er Øyvind Leonhardsen, Bjørn Tore Kvamme, Frode Kippe og Vegard Heggem.

Mest iøynefallende er kanskje angrepsrekken på Gerrards lag, som består av målmaskinene Robbie Fowler, Fernando Torres og Luis Suárez.

— Brukbar angrepsrekke, er det ikke?, spør en leende Gerrard etter oppramsingen.

- Det var veldig smertefullt

På spørsmål om hvem som er den mest undervurderte spilleren han har spilt med, svarer Gerrard:

— Godt spørsmål. Dietmar Hamann, selv om alle vet at han er en klassespilller var mye av arbeidet han gjorde for laget, og ikke ting som ble lagt merke til. Dirk Kuyt var også en veldig uselvisk spiller, så kanskje Kuyt og Didi, to spillere som satte laget først, sier Gerrard.

Liverpool-kapteinen ble naturligvis også spurt om forrige sesong, der Liverpool lenge så ut til å ta ligagullet, men til slutt måtte ta til takke med andreplassen bak Manchester City.

— Det var veldig smertefullt å havne litt bak mot slutten av sesongen. Forhåpentligvis er ikke det noe vi kommer til å angre enormt på i fremtiden, sier Gerrard, som fortsatt aldri har vunnet Premier League med Liverpool.

Det ser ytterst tvilsomt at Gerrard får løfte pokalen etter denne sesongen. Ligaleder Chelsea, som gjester Liverpool i 13.45-kampen lørdag, ligger hele tolv poeng foran Gerrard og co.