Rangers har hatt en fenomenal start på sesongen og sto i forkant av oppgjøret med fem seirer på rad. I møte med gjestene fra Vancouver strakk det imidlertid ikke til.

Første periode endte målløs. Det var hjemmelagets Pavel Butsjnevitsj som satte kampens første scoring, 7 minutter og 20 sekunder ut i andre periode. Loui Eriksson sørget for å utligne for Canucks ved tiden 15.18, og lagene gikk til pause på stillingen 1-1. Tredje periode åpnet med at Henrik Sedin sendte gjestene fra Canada i ledelsen etter rundt to minutter. Rick Nash utlignet til 2-2 for Rangers ved tiden 5.27, men etter dette var det Canucks som tok over.

Canucks sikret seieren med scoringer av Alexandre Burrows og Sven Bärtschi i periodens 13. og 16. spilleminutt. Helt på tampen satte Mika Zibanejad inn et mål for Rangers, uten at det vippet balansen i Rangers' favør. Kampen endte 3-5. Etter kampen står Rangers med 10 seirer på 14 kamper. Laget har markert seg som spesielt målhungrige og har scoret hele 58 mål på de 14 kampene. Mats Zuccarello markerte seg ikke med scoring eller assist tirsdag.

Tap for Martinsen

Colorado Avalanche tapte 2-4 på hjemmebane mot Arizona Coyotes.

Målene kom ved Jordan Martinook, Anthony DeAngelo, Max Domi og Jordan Martinook for Coyotes, mens Rene Bourque og Nathan MacKinnon scoret for hjemmelaget.

Andreas Martinsen fikk 12.01 spilleminutter i løpet av tirsdagens kamp. Han markerte seg ikke med mål eller målgivende pasninger. (@NTB)