Det var to for lite.

Brann ledet og hadde kontroll på store deler av kampen . Da er det lov til å være skuffet over resultatet. Selv om jeg igjen lar meg imponere over Branns utrolige evne til å unngå tap. Brann sanker poeng jevnt og trutt, men dessverre ikke i det samme tempoet som de gjorde tidligere i sommer.

Brann hadde muligheten til å gå forbi Tromsø på tabellen, men det ble med forsøket . Akkurat som mot Stabæk, ga Brann vekk en scoring. Målet til Tromsø var av det unødvendige slaget. Birkir klarerte dårlig, og kommunikasjonen mellom Grorud og Fakiri var i forkant av Mos’ scoring svak. Men når det er sagt, ga også Tromsø vekk en unødvendig scoring. Straffesparket var en gavepakke til Brann.

Brann skal ha ros for måten de gjennomfører kampen på . Nok en gang var det helhjertet innsats, og denne gangen klarte Brann, i motsetning til kampene mot Viking og Stabæk, å komme høyere på banen. De satte Tromsø under press. Spillemessig, spesielt i første omgang, var Brann bedre enn på lenge.

Slik som kampen utviklet seg, er denne regntunge fredagskvelden en skuffelse . Men Brann har etter 21 serierunder 35 poeng, og med tanke på at Brann i hele fjor sanket 34 poeng, er det all grunn til å være fornøyd. Det er det også med tanke på at Brann tok poeng mot et av Norges beste lag.

  • Hva er dine tanker om kampen?