Dagen Rosenborgs supportere og spillere har ventet på er endelig her. Klokken 13.15 kan Rosenborg sikre seg sin andre pokal denne sesongen, når de møter Sarpsborg 08 i cupfinalen på Ullevaal.

Seriemester RBK er store favoritter mot laget som kom på 11.-plass i eliteserien, og da adressa.no spurte fem av spillerne om deres drømmescenario, ble favorittstempelet gjenspeilet. Bortsett fra en forsvarsspiller som håper på en real neglebiter.

Her er spillernes ønsker

Mike Jensen:

— Vi scorer tidlig i kampen og kontrollerer, før vi får en ny scoring i første omgang og går til pause med 2-0. Derifra og ut blir det festfotball med full fart i angrep. Vi går hodeløst i angrep med syv-åtte mann hver gang og skaper underholdning.

Pål André Helland:

— Det beste scenarioet er at vi feier dem av banen og vinner 5-0.

foto
RBK gullfeiring i brakka 261015.jpg Foto: Håvard Haugseth Jensen

— Og du scorer alle fem?- Hvis jeg scorer fem mål, blir det sendt opp raketter på Kyrksæterøra, for å si det sånn. Men det viktigste er uansett at vi vinner og står igjen med pokalen.

Les kommentaren

Yann-Erik de Lanlay:

foto
fril_adressa_godset_RBK-2452-2.jpg Foto: MARTIN SLOTTEMO LYNGSTAD

— At vi vinner, enkelt og greit. Jeg håper det blir en festkamp der vi scorer mange mål. Kanskje vi får en tidlig scoring også kjører vi over dem. For min egen del hadde det vært morsomt med et mål og kanskje en assist. Jørgen Skjelvik:

— Det må være vi scorer tidlig og cruiser det inn til 3-0 eller 4-0-seier. Det hadde vært deilig det.

- Hvor mange av dem scorer du?

— Det tror jeg ikke er så sannsynlig, så vi sier null, slik at det ikke blir ren fantasi.

Holmar Örn Eyjolfsson:

— 1-0. Jeg scorer i det 89. minutt.

- De andre håper på tidlig scoring og målfest?

— Neineinei. Hvis jeg kan velge, blir det slik, sier Eyjolfsson smilende.