Kampen startet dårlig for bortelaget da Jeison Murillo gjorde selvmål og ga hjemmelaget fra Bergamo ledelsen etter 18 minutter. Det var imidlertid ikke det siste selvmålet i kampen, for etter 25 minutter gjentok Atalantas Rafael Toloi bedriften. Forsvarsspilleren var uheldig og satte ballen i eget nett til 1-1. Det ble også resultatet, noe som gjør at Inter ligger på annenplass med 40 poeng. Atalanta er på 12.-plass med 25 poeng.

Torino vant 4-2 hjemme mot Frosinone og klatret forbi Atalanta på tabellen. Ciro Immobile ga hjemmelaget ledelsen etter ni minutter, før Paolo Sammarco brakte balanse i regnskapet. To kjappe scoringer signert Andrea Belotti gjorde at Torino kunne gå til pause med 3-1, og til tross for at Danilo Avelar skapte spenning i kampen med sitt selvmål, satte Marco Benassi spikeren i Frosinone-kista med sin 4-2-scoring etter 82 minutter. (©NTB)