Verdenscupen på langrenn i Lillehammer i helga ble en eneste lang seiersmarsj for de norske utøverne.

Martin Johnsrud Sundby og Therese Johaug sto i spissen for et Norge som var så dominerende at herrelaget kapret alle tre plassene på pallen — på stafetten.

På samme stafett ble svenskene nummer 11, slått også av det norske fjerdelaget.

Fikk du med deg denne?

Hellner og Halfvarsson tilbake

Men nå kan det bli andre boller når verdenscupsirkuset flytter seg til Davos kommende helg. Både Marcus Hellner og Calle Halfvarsson er tilbake fra sykdom, og begge stiller til start i høyden i Sveits.

Det samme kan det fort være at stjerneskuddet Stina Nillsson gjør. 22-åringen er uttatt i troppen, men landslagssjef Rikard Grip sier det ikke er noen garanti for at Nilsson går.

— Calle har fått en periode med bra trening, men vi velger ennå å bare matche ham i sprinten. Det er rett og slett for tøft å starte sesongen med en tung tremil i høyden, sier Grip om Hallfvarsson ifølge Aftonbladet.

— På papiret Sveriges sterkeste

Damene går 15 kilometer og herrene 30 kilometer på lørdag. Søndag venter sprint i skøyting.

For Stina Nilsson vil det kun bli aktuelt å gå sprinten om hun i det hele tatt stiller. Nilsson ble nummer to under minitouren i Finland forrige helg. Therese Johaug vant.

På herresiden håper svenskene nå at Halfvarsson og Hellners tilbakekomst kan stoppe suverene nordmenn.

— Begge er stjerner, og på papiret Sveriges sterkeste langrennsløpere. De trengs for å ødelegge den norske dominansen som har vært enorm, skriver avisen.

— Marcus har hatt en lettere forkjølelse, og vi håper han skal være "fit for fight" til lørdagens tremil, sier Grip ifølge Sveriges Radio.

Hos den norske troppen er det ikke veldig mange nyheter. Chris Jespersen får sin første verdenscupstart for sesongen. Thomas Northug har meldt forfall grunnet sykdom, og Andreas Myran Steen og Håvard Taugbøl kommer inn på laget.