— Vi hang ikke sammen i 1. omgang og måtte derfor gjøre noen grep i pausen, forklarer Miika Koppinen etter kampslutt, når han får spørsmål om hvorfor han ble byttet ut.

Når han blir spurt hva han synes om å bli tatt av banen etter 45 minutter, svarer han følgende:

— Hva tror du? Jeg ble forbannet. Det er helt klart uvanlig, og første gang jeg opplever å bli byttet ut på denne måten. Høgmo mente imidlertid at det var til lagets beste, påpeker midtstopperen, som går langt i å bekrefte at han ikke er enig i Høgmos beslutning.

- Glad det skjedde med meg

Det var imidlertid ikke bare kveldens tap mot Molde, og det faktum at han ble tatt av banen, som førte til at det som skulle bli en festaften ble en helsvart kveld for Koppinen.

TILs visekaptein noterte seg nemlig også for et selvmål, da han var sist på ballen da Molde tok ledelsen 1-0 på Alfheim.

— Jeg var rett og slett uheldig. Ballen spretter i leggen min og deretter i mål, forklarer Koppinen, før han legger til:

— Men jeg er glad for at det gikk ut over meg og ingen andre, for jeg vet at jeg kan takle det, påpeker han.

- Trengte mer fart

Til tross for at Koppinen ble ofret av Høgmo mot Molde, har TILs finske midtstopper tro på at han er tilbake i startoppstillingen i neste serierunde når Sarpsborg venter på motsatt banehalvdel.

— Jeg vil ikke spekulere på det, men jeg regner med at jeg er tilbake da.

Per-Mathias Høgmo begrunner byttet av Miika Koppinen med følgende:

— Vi trengte mer fart fordi vi måtte ut i 2. omgang og presse høyere. Det var rett og slett et taktisk bytte, forklarer TIL-treneren.