Bryne-Jerv 1-2:

-Det var vanvittig deilig. Jeg er veldig, veldig imponert over måten gutta slår tilbake i en vanskelig bortekamp etter et surt tapt mot Kristiansund sist. Gutta skal ha veldig stor honnør for det, sier en lykkelig Steinar Pedersen, Jerv-trener.

Med fire kamper igjen ligger Jerv på sjetteplass som gir mulighet i kvaliken til eliteserien. Ranheim jager bak austegdene og er bare to poeng bak. Seieren mot Bryne var med andre ord svært viktig.

-Skal være knallharde

-Det er kjempebra med tre poeng og jeg er meget fornøyd med at vi sikret dem inn, forteller Pedersen.

-Hva tenker du om kvalikplass nå?

-Vi har satt oss inn i veldig fin situasjon og vi skal være knallharde med oss selv. Vi vet hva vi ønsker, svarer Pedersen.

Målene kom fra Ohi Omoijuanfo og Dennis Antwi.

-Målene er kjempefine. Jan Jenssen gjør en strålende prestasjon og spiller fri Ohi som scorer. Dennis er trygg når han får sjansen alene med keeper, kommenterer Pedersen, som mener at Jerv kunne scoret flere mål.

Brann neste

-Vi har muligheten til å drepe kampen med 3-0 flere ganger, men mislykkes. Mot slutten også får vi noen gigantiske muligheter etter kontringer.

Bryne reduserte etter 61 minutter, men klarte ikke å få utligningen mot Jerv.

-Bortsett fra målet er vi trygge og rensker unna alt som kommer. Vi visste at Bryne ville komme ut i hundre, men det takler vi fint, sier Pedersen.

Kampfakta: Bryne – Jerv 1-2 (0-2)

1180 tilskuere

Mål: 0-1 Ohi Omoijuanfo (23), 0-2 Dennis Agyare Antwi (35), 1-2 Bjørnar Holmvik (61).

Dommer: Per Erik Haugen, Rælingen.

Gult kort: Bjørnar Holmvik, Bryne, Nils Petter Andersen, Glenn Andersen, Øyvind Knutsen, Jerv.