Åsmund Gullachsen

Tertnes – Oppsal 30–23

Der er det slutt!

Tertnes vinner fortjent kampen, som de dominerte fra start.

Kombinasjonene stemte bra i det offensive spillet, samtidig som hjemmelaget hindret sin motstander i å komme til mange store sjanser.

I minuttene før pausen, yppet imidlertid Oppsal seg, uten at de noen gang klarte å true Tertnes sin ledelse.

Med to kamper igjen å spille i grunnserien, ligger bergenserne plassert på 4. plass i eliteserien, som gir hjemmefordel i sluttspillet.

Følg med på BT.no utover kvelden for mer om kampen.

Siste innlegg

Vi vil gjerne høre fra deg! Send inn spørsmål og kommentarer, vi publiserer fortløpende.

Send inn

57 min

29-22:

Roet seg veldig ned ute på parketten nå. Kampuret tikker hjemmelagets vei nå.

50 min

28-21:

Ti minutter igjen å spille. Oppsal tar time out.

48 min

27-20:

En god del tomme seter på tribunen i kveld. De som har valgt å tilbringe kvelden i Haukelandshallen, jubler imidlertid hemningsløst når Madeleine Hilby scorer Tertnes sitt 27. mål for kvelden.

45 min

26-20:

Femten minutter igjen å spille. Gjestene begynner å få det travelt, dersom de skal få med seg poeng fra Haukelandshallen.

43 min

25-18:

Madeleine Hilby scorer!

41 min

24-18:

Stankiewicz gjør det igjen. Hennes sjette mål for kvelden så langt.

36 min

21-16:

Thea Stankiewicz med to hurtige scoringer. Viktig for hjemmelaget!

34 min

19-16:

31 min

19-15:

Der er vi i gang igjen! Ett mål til hvert av lagene i  andreomgangs første minutt.

Pause 18–14

Lagene tusler av parketten i Haukelandshallen, og inn til pause.

Det skjer etter at Tertnes dominerte omgangens første drøye kvarter.

I minuttene før pausen, yppet imidlertid Oppsal seg.

Tertnes går til pause med en ledelse på fire mål.

30 min

18-14:

Pausesignalet runger i Haukelandshallen.

28 min

18-12:

Hilby med sin andre strake straffescoring, to minutter før pause.

26 min

17-11:

Madeleine Hilby er sikker fra 7-metersmerket.

24 min

15-10:

Birgitte Karlsen Hagen scorer, før Eli Smørgrav Skogstrand varter opp med en suveren redning. Flyt for hjemmelaget.

23 min

14-10:

Tore Johannessen klasker time out-kortet i sekretariatets bord. Neppe fornøyd med de siste minuttene, Tertnes-treneren.

19 min

13-8:

Nok et mål fra Tina Abdulla. Hennes fjerde så langt i kveld,

18 min

12-8:

Etter at Tertnes dominerte i kampens åpning, stemmer Oppsals offensive spill litt bedre.