GRIMSTAD: – Diallo er en forholdvis ung og erfaren spiller. Med gode prestasjoner og spill på høyt nivå. Han er en spiller med offensive tankegang og som klarer seg selv. Han er flink 1-mot-1 og relasjonelt med andre. Vi har store forventninger til han, som alle de andre spillerne vi har i stallen i dag, forteller Arne Sandstø.

Tidligere denne måneden gikk Diego Campos til svenske Degerfors, og allerede nå har den nyopprykkede Grimstad-klubben hentet hans erstatter. Diallo har spilt aldersbestemte landskamper for Guinea, samt at han har erfaring fra det nest øverste nivået i Frankrike.

– Vi kjenner til den franske ligaen via norske spillere som har vært der nede. Nivået er høyt og Diallo har prestert godt. Det gir oss et godt utgangspunkt. Det er viktig for gruppen å få inn et nytt ansikt nå. Med Diallo sitt nivå og ferdigheter vil dette heve kvaliteten på trening, sier Sandstø om nysigneringen.

Som har signert en avtale som strekker seg ut 2023 med Jerv. Han spilte sist for FK Teplice i Tsjekkia, men kontrakten gikk ut på nyåret.