OSLO (rbnett.no): Magnus Wolff Eikrem gjorde et solid innhopp i treningskampen mot Hellas tidligere i sommer, og ble belønnet med plass i startelleveren i VM-kvalifiseringskampen mot Island.

Her gikk det trått for både han og de andre, og det endte som kjent med tomålstap etter en svak norsk prestasjon.

Slovenia passer bedre

Wolff Eikrem legger ikke skjul på at han er misfornøyd med det han presterte da han omsider fikk sjansen fra start.

— Det var ikke bra nok, jeg var altfor lite involvert. Jeg håper jeg får muligheten til å starte mot Slovenia, slik at jeg kan slå tilbake, sier midtbanespilleren til Rbnett.

Han mener landslaget gjorde mye riktig i løpet av de første 20 minuttene mot Island, og håper de klarer å gjenskape noe av dette mot Slovenia.

Samtidig er han tydelig på at det kan bli et helt annet kampbilde, som kanskje vil passe hans spillestil enda bedre.

— Det kan nok bli en kamp hvor vi har ballen mye mer enn mot Island, så jeg vil tro den passer meg bedre. Jeg vet ikke så veldig mye om Slovenia, men det skal være et ok ballbesittende lag med et par spillere som holder til i europeiske toppklubber. Det blir nok tøft, sier han.

Vil motbevise

I Molde er han vant med å aldri tape to kamper på rad. Nå håper Wolff Eikrem at landslaget vil reagere på et tap på samme måte.

— Dersom man får motgang og kritikk vil man motbevise det. Det hadde vært utrolig godt med en seier mot Slovenia, sier han.

Drillo har ikke offentliggjort hvilke 11 spillere som får sjansen i skjebnekampen. Det er blitt diskutert flere endringer.

- Det er bare fire dager siden kamp, så det er fristende å ta ut noen friske bein. På den annen side handler det om å bygge relasjoner. Det er en vanskelig balansegang som vi må vurdere. Men ingen falt gjennom mot Island.

— Det har vært diskutert utskiftninger i alle ledd, for å si det sånn. Det er sjelden det har vært så vanskelig å ta ut laget som nå, sa Drillo på pressetreffet mandag.

Avspark for kampen mellom Norge og Slovenia er tirsdag klokken 20.