Trondheim 20110713.RBK-Molde FK. Rosenborg 3-1 over Molde FK søndag kveld på Lerkendal stadion i Trondheim. Ole Gunnar Solskjær takker Rosenborgs trener Jan Jönsson for kampen... etterpå var han rasende om det hanmente var ufint spill fra RBK Foto: Ned Alley / Scanpix Foto: Scanpix
Rbk - Molde1. omgangWangbergs scoring Foto: VEGARD EGGEN
Fotball Tippeligaen Rosenborg - Molde 7 august 2011Lerkendal Stadion, TrondheimMarkus Henriksen, Simen Wangberg og Borek Dockal jubler for Rosenborgs utligning til 1-1Foto : Arve Johnsen, Digitalsport Foto: Arve Johnsen, Digitalsport
Ole Gunnar Solskjær hands Foto: ØIVIND PRESTHUS

Magne Hoseth ble pepet ut fra start på Lerkendal, og feiret vilt foran hjemmepublikummet da han scoret.

– Sånn skal det være, sier Hoseth selv.

Magne Hoseth har aldri vært en populær spiller blant publikum på Lerkendal. Under storkampen mellom Rosenborg og Molde på Lerkendal i går ble han pepet på ved ballberøringer fra start.

Ifølge Hoseth selv er dette slik det skal være når han gjester Lerkendal.

— Det går bra å spille på Lerkendal. Det er ikke noe jeg tenker på lenger. Publikum buer på meg, og jeg viser glede tilbake til Rosenborg-supporterne når jeg scorer. Jeg synes det er slik det skal være her oppe, sa Magne Hoseth etter kampslutt.

Ropte på rødt kort

Temperaturen var høy både blant spillerne og publikum fra kampen ble blåst i gang. Hoseth hadde en del tøffe taklinger, og hjemmepublikummet ropte på rødt kort tidlig i omgangen.

— Det var et sjeldent høyt tenningsnivå på meg selv fra start, slike kamper får frem det beste og det verste i meg. Det var moro å spille denne kampen, som ble preget av mange dueller og tøft spill, sier Hoseth, som innrømmer at han raskt kunne blitt utvist i går.

- Jönsson må snakke med spillerne

Molde-leiren var opptatt av Rosenborgs mangel på fair-play i kampen. Hoseth mener Rosenborg-spillerne forsøkte å få ham utvist.

- Det er en del ufinheter fra Rosenborg-spillerne, noe de beskyldte oss for å drive med i hjemme i Molde. Jeg håper Jönsson tar et oppgjør med sine spillere, spesielt det at Wangberg slår en ball i mål med hånda og at RBK-spillerne forsøker å spille på meg et rødt kort. Sånn skal det ikke være, sier Hoseth.

Etter en time valgte Molde-trener Ole Gunnar Solskær å erstatte Hoseth med Makhtar Thioune. Kanskje var Solskjær redd for utvisning.

- Det må du spørre han om. Jeg roet meg ned det siste kvarteret i førsteomgangen, sier Hoseth.