Arsenal — Ludogorets 6-0

Alexis Sánchez trengte bare tolv minutter på å skyte Arsenal mot seier i mesterligaen onsdag. Det var en perlescoring på veien til 6-0 over Ludogorets.

Søramerikaneren kjørte et lite dribleraid og tok seg framover på banen før han scoret 1-0 med en følsom lobb

BBCs livedekning slo ganske enkelt fast at «målet var til å bli forelsket i».

Theo Walcott la på til 2-0 like før pause på et friskt skudd. Da var løpet over for Ludogorets.

Alex Oxlade-Chamberlain brukte ikke lange tiden av annen omgang på å legge på til 3-0. ## Hat-trick

Mesut Özil var neste mann ut i det som ble en utklassing. Tyskeren sto for et ekte hattrick. Arsenal tok dermed et langt steg mot cupspillet.

Både Sanchez og Özil har kontrakt som går ut i 2018, men Arsenal vil snart innlede samtaler i håp om å få dem til å forlenge. Manager Arsène Wenger vet hvor viktige de er for et lag som nå har sju seirer på rad.

– Selvtilliten blir bedre for hver seier, men vi må holde beina på bakken og ta samme innstilling med til hver kamp, sa Wenger etter onsdagens målfest.

Den bulgarske motstanderen var likevel ikke helt uten sjanser. I 1.-omgangen traff Ludogorets stolpen en gang.

Videre?

Arsenal har kanskje ikke imponert så mye spillemessig i det siste før onsdag, men laget er med i toppen i Premier League likevel.

Arsène Wenger-troppen er a poeng med Manchester City på tabelltoppen med 19 poeng etter åtte runder. Ett eneste plussmål skiller mellom de to.

I den andre kampen i gruppen onsdag slo Paris Saint-Germain oppskriftsmessig Basel med 3-0 hjemme. Angel di Maria, Lucas Moura og Edinson Cavani scoret.

Det betyr at PSG og Arsenal så godt som er videre til åttedelsfinale. Begge har sju poeng på tre kamper, mens Basel og Ludogorets står med ett hver.