Erik Hamrén ga seg som svensk landslagssjef i sommer etter sju år med ansvaret. Hans siste kamp som sjef ble tap 0-1 mot Belgia, og svenskene reiste hjem fra mesterskapet med bare ett poeng.

LES OGSÅ:

Den tidligere RBK-sjefen har holdt seg borte fra mediene siden sommeren, men snakker nå for første gang ut i et langt intervju med densvenske avisen Expressen.

LES OGSÅ:

Han sier at han ble helt tom etter EM i sommer var over. Da familien ble bedt på middag til naboen på midtsommersaften, var det bare kona Agneta som dro. Erik Hamrén ble sittende hjemme på balkongen.

— Jeg orket ikke å treffe mennesker. Jeg ville bare være alene, sier han til Expressen.

Dro ut på golfbanen grytidlig

I tiden etter EM sliter han med å sove, og går gjerne alene på golfbanen klokken seks om morgenen.

— Jeg tenkte mye når jeg gikk der. Jeg visste at det var slutt, og jeg var veldig frustrert. Resultatene under EM hadde ikke vært bra nok, sier Hamrén til den svenske avisen.

Han er klar til å jobbe igjen etter pausen etter EM, og Hamren har fått flere jobbtilbud, både fra klubb og landslag.

LES OGSÅ:

Klar for nye oppgaver

Han sier at han ikke vil si ja til en jobb i Skandinavia. Selv om han ikke vet helt sikkert hva han til slutt vil gjøre, ønsker han fortsatt en trenerjobb.

— Hvor lang pausen blir får vi se på. Nå har jo alle klubber og landslag gjort sine valg. Det er det som er risikoen med dette, og det har jeg tenkt mye på. Om man takker nei er det lett at man forsvinner, sier Hamrén til Expressen.

Hamrén var ikke den eneste som gjorde seg ferdig med landslagskarrieren etter EM. Zlatan Ibrahimovic fulgte også med sin sjef ut av døren. Hamrén avslører at han god kontakt med sin tidligere elev.

— Zlatan er en fantastisk person som jeg liker veldig god. Vi har fortsatt kontakt, men nå har det vært på sms. Jeg vet jo at han har det travelt og jeg vil ikke forstyrre. Jeg skal forsøke å dra til Manchester og besøke han, se på noen treninger og se hvordan han har det, sier Hamrén til Expressen.

LES OGSÅ: