Det er helt nytt for Norges landslag, der det tradisjonelt har hersket stor åpenhet. I sin første periode som landslagssjef åpnet ikke Drillo bare treningene, han offentliggjorde så godt som alltid laget dagen før kamp.

Siden Åge Hareides tid som landslagssjef har det vært vanlig å stenge én trening før hver landskamp for presse og andre. Det er videreført i Drillos nye periode, men nå stenges for første gang flere treninger.

– Alle vet hvordan vi spiller, men formasjon og presshøyde kan vi holde for oss selv. Og det kommer til å bli en del drilling på treningene , sa Drillo til NTB før hjemreise fra Faro forrige uke. Da var lukking av treningene et logisk steg.

Bare treningen første dag av samlingen, på Sandefjords arena tirsdag 22. mars, vil være åpen. Da er det tradisjonelt få spill— og formasjonssekvenser og lite informasjon å hente fra det som skjer på treningsfeltet.

Både onsdag (i Sandefjord), torsdag og fredag (begge på Ullevaal) vil treningene bli lukket etter en halv time. Det betyr at utenforstående får godt innblikk i oppvarmingsøvelsene, men lite annet.

Lørdag 26. mars får vi svaret på om Norge ved hjelp av det uvanlige grepet greier å sette danskene på plass i den svært viktige EM-kvalifiseringskampen. (©NTB)