— Når skulle RBK til Gran Canaria, sier du?, spør Jarstein adressa.no tilbake på vårt spørsmål om han tror overgangen snart går i orden.

— 5. januar, svarer vi.

— Ok. Ja, da håper jeg å få være med dit, sier keeperen.

Treårskontrakt

Onsdag kveld bestemte 23-åringen seg for at RBK var neste steg på karrierestigen, og ble enig om en treårskontrakt og sine personlige betingelser.

Foreløpig har ikke klubbene altså blitt enige, men Jarstein regner med dette ordner seg.

- Odd har sagt de vil la meg gå. Og nå vil jeg til RBK. Det er en stor klubb hvor jeg føler jeg kan utvikle meg videre, og en klubb hvor jeg kan vinne noe. Jeg vil veldig gjerne vinne noe, sier han.

- Hva kan du tilføre RBK, da?

— Forhåpentligvis godt keeperspill. Jeg skal i hvert fall gjøre det jeg kan hver dag på trening, så får vi se hva som skjer, svarer Jarstein på det.

Ti-tolv millioner

Uansett: Skal keeperen bli å finne i RBK-trøye neste år, må nok klubben belage seg på å betale ti-tolv millioner til Odd.

Skien-klubben har vist at de vil selge seg dyrt når det gjelder Espen Ruuds overgang til Viking, og vil neppe slippe mannen som har én a-landskamp særlig lettere fra seg.

- Jeg har ingen kommentar til spørsmål rundt Rune Jarstein, er imidlertid alt Tom Helge Rønning i Odd har å si om den saken.