Han skal også gi deg sin ærlige mening hver uke, men også underveis på Aftenbladet.no når Viking spiller kamper.

— Jeg har alltid fulgt Viking tett og hatt meninger om både laget og klubben. Det skal bli spennende å dele tankene mine med Aftenbladets lesere. Jeg gleder meg, sier Johan Selvig.

Hans Petter Jørgensen har vært Aftenbladets faste Viking-blogger gjennom mange år, men nå velger han å gi seg. HP-bloggen har blitt veldig godt lest og vært et sted hvor Viking-fansen har debattert både skuffelser, oppturer og spillere som kommer og går.

— Viking engasjerer enormt, og jeg har ikke tall på alle Viking-samtalene jeg har hatt på fortau, puber, busser og flyplasser disse årene. Det har nesten utelukkende vært en hyggelig og positiv opplevelse, skriver Jørgensen i sin siste Viking-blogg mandag.

Johan Selvig er 43 år og lærer på Sola. Hans fotballfaglige kompetanse er stor, Selvig har trent både Sola og Sandnes Ulf.

Han skal skrive ukentlige blogger om Viking, men Selvig skal også skrive sin ærlige mening om det Viking presterer mens de spiller kamper.

Der vil han også ta i mot spørsmål fra våre lesere og besvare dem på direkten. Han får sin debut når Viking spiller sin siste oppkjøringskamp mot Rosenborg søndag.