Statistikksenter Premier League:

I løpet av uken får Rafa Benitez beskjed om hva fremtiden vil bringe.

Liverpools nye styreformann Martin Broughton har annonsert at han skal ha en samtale med Benitez denne uken.

Bortsett fra at Broughton – ny i jobben som han er – synes det er relevant å ta seg en prat med klubbens øverste sportslige leder, kommer han helt sikkert til å snakke med spanjolen om fremtiden.

Nekter

Engelske aviser har mer enn en gang denne sesongen spådd Benitez’ avgang. Den 50 år gamle spanjolen er også satt i forbindelse med en jobb i italienske Juventus.

Selv benekter Benitez at han skal være på vei ut av Anfield.

— Jeg har fire år igjen av kontrakten min. Vi får se , sier Benitez ifølge BBC.

Martin Broughton, som også er styreformann for British Airways, er ansatt av Liverpools to forhatte eiere, George Gillett og Tom Hicks. De to amerikanerne har lagt klubben ut for salg og de har valgt Broughton til å styre klubben gjennom dette salget.

(Artikkelen fortsetter)

I løpet av noen få dager røk Liverpool ut av Europaligaen og spolerte muligheten til deltakelse i Mesterligaen neste sesong. (Foto: Scanpix)

Amerikanerne har skylda

Rafa Benitez på sin side, mer enn antyder at de to amerikanerne er medskyldig i at Liverpool ikke er blant de fire store denne sesongen og neste sesong må nøye seg med å spille i nest gjeveste Europacupen.

— Det er alltid mangeren som de to siste årene har tatt ansvaret for alt. Hvis du sammenligner med andre lag i forhold til penger og makt og de valgmulighetene du har i markedet vil få svarene , sier Benitez.

Hodgson aktuell

Mens Benitez kan være på vei ut er spekulasjonene i gang om hvem som kan komme til å ta over.

Den tidligere Viking-trener, nå Fulham-sjef med stor suksess, Roy Hodgson ble spurt i helgen om han var klar til å reise nordvestover.

— Det er selvfølgelig flatterende å ha et navn som er stå sterkt at jeg blir nevnt i denne sammenhengen. Men for min del er det spekulasjoner. Jeg er i Fulham, sier Hodgson.