Ulvestad ble byttet inn for David Jones på stillingen 1-1 i det 84. minutt av bortekampen mot nestjumbo Bolton. Rett etterpå var han nest sist på ballen da Andy Gray avgjorde kampen med sitt annet mål for ettermiddagen.

Bolton håpet på tre kjærkomne poeng da Liam Feeney satte inn 1-0 i det 69. minutt, men Ray utlignet fem minutter senere.

— Vi spilte ikke opp mot vårt beste i dag, men vi vant likevel, og det er veldig viktig i denne serien, sa Burnley-manager Sean Dyche.

Burnley utnyttet Hulls poengtap fredag (0-0 mot Sheffield Wednesday) og inntok førsteplassen ett poeng foran Hull og Middlesbrough, som imidlertid begge har spilt færre kamper.

Middlesbrough vant lørdag 2-0 borte mot Fulham med scoringer av Albert Adomah og Grant Leadbitter.

Opprykkskampen er tett og tøff, og Brighton på fjerdeplass kan ta seg opp i ryggen på de tre første med seier over Leeds mandag. Femteplasserte Derby tapte terreng med 1-2-tap for Wolverhampton lørdag.

I bunnen ser det stadig mørkere ut for Bolton og Charlton. Sistnevnte tapte 3-4 hjemme for Reading lørdag tross tre mål av Yaya Sanogo. (©NTB)