Alt tyder på at en skadefri Petter Bruer Hanssen går rett inn på Start-laget som møter Viking i Stavanger lørdag ettermiddag.

På torsdagstreningen ble han drillet sammen med Solomon Owello sentralt på Starts midtbane.

I de foregående kampene mot Strømsgodset og Lyn spilte henholdsvis Christer Kleiven og Leif Otto Paulsen ved siden av Owello fra start.

— Med Petter får vi en som er flink til å spille med innsiden av hodet. Han kan stabilisere laget. Han er en lur spiller som kan bekle flere roller, men han har vært ute lenge og det vil vise seg hva vi får dersom vi velger ham, sier Start-trener Knut Tørum til fvn.no.

Selv sier Bruer hanssen han er glad for endelig å kunne bidra på banen.

— Det er jo dette jeg kom hit for, så hvis jeg får spille blir det veldig gøy. Jeg skal være klar. Det er bare å gi full gass, sier vestfoldingen og smiler.

Trolig har Start-treneren kun ett usikkerhetsmoment før kampen mot Viking. Ole Martin Årst er tvilsom på grunn av stiv lyske, men det var ikke derfor han ikke var på treningsfeltet i torsdag.

Febersyk

— Jeg sendte ham hjem fra behandlning. Han har feber, sier Starts medisinske ansvarlige, Gunnvor Halmøy, og legger til at han har pådratt seg en forkjølelse.

I Årsts fravær ble Bernt Hulsker drillet som spiss. Med litt hjelp fra journalistene tilstede innså han at det går mot startplass i lørdagens kamp.

— Det ser vel ut til at jeg starter nå da kanskje, sa Hulsker etter trening vel vitende om at han hele økten spilte på laget med grønn vest - laget som Tørum drillet som sin ellever.

— Årst er febersyk og forkjølet...?!

— Å, er han det? Han er hjemme? Nei, da spiller jeg vel da. Da spiller jeg nok, ja, sier Hulsker litt fjorfjamset over lagkameratens helsetilstand.

Dermed blir trolig Starts lag seende slik ut mot Viking: (4-4-1-1)

Kenneth Høie - Hunter Freeman, Bård Borgersen, Clarence Goodson, Branislav Milicevic - Cristian Bolaños, Solomon Owello, Petter Bruer Hanssen, Espen Børufsen - Geir Ludvig Fevang - Bernt Hulsker.

På benken: Tommy Runar, Morten Hæstad, Knut Henry Haraldsen, Jesper Mathisen, Aram Khalili, Christer Kleiven og Leif Otto Paulsen.

PS! Start ankommer Stavanger fredag kveld og skal trene lett på Øksnevad ved ankomst. Viking-Start spilles lørdag klokken 16.00.