Etter et mislykket opphold i Real Madrid har Kaká vist fine takter under sitt andre opphold i Milano. Hans jubileumsscoring sendte vertene i føringen ti minutter før pause mandag.

I det 65. minuttet økte Kaká ledelsen fra kort hold, mens 18-åringen Bryan Cristante punkterte kampen like etter.

Dermed klatret Milan til 11.-plass i serien med 22 poeng fra 18 kamper. Laget har kun vunnet fem kamper denne sesongen.

Viktig Napoli-triumf

Napoli jager serietoer Roma etter 2-0 over Sampdoria på hjemmebane mandag. Belgieren Dires Mertens scoret begge målene i løpet av ti minutter i annen omgang.

— For oss var det veldig viktig å komme nærmere Roma og Juventus. Det var tre viktige poeng, fastslo Mertens.

Napoli er to poeng bak Roma etter den 18. serierunden.

Hellas Verona fortsatte sin flotte formkurve fra desember ved å slå Udinese 3-1 på bortegress. Veteranen Luca Toni scoret to ganger for laget som overraskende holder 5.-plassen i serie A.

Klose avgjorde

På 6.-plassen ligger Inter etter 0-1-tap borte for Lazio mandag kveld. Vertenes spissveteran Miroslav Klose avgjorde kampen ti minutter før slutt.

Lazio har i likhet med Milan slitt i årets sesong. Mot Inter fikk Edy Reja seier i sitt comeback som Lazio-trener.

Juventus banket Roma 3-0 søndag og har åtte poengs luke på toppen av tabellen. (©NTB)