ÅGOTNES GRESS (bt.no): Nest-Sotra gikk søndag på sitt tredje strake tap, da gjestene fra Bærum røvet med seg alle poengene på Ågotnes gress. Etter en forrykende vårsesong og en lang flørt med topplagene, står nå strilene med bare ett fattig poeng på de siste fem kampene.

— Vi var sikker på at vi skulle vinne denne kampen. Vi hadde full kontroll og kjørte denne kampen fullstendig, men så rotet vi det til, sier Ruben Hetlevik.

For det så lenge ut til at det skulle bli en etterlengtet jubelkveld for strilene. Etter bare fem minutter sendte Hetlevik hjemmelaget opp i ledelsen, da han hælflikket en presis slått corner fra Ørjan Hopen i mål.

— Jeg vet ikke om det er jeg som skal ta æren for den eller om det til slutt ble et selvmål, men jeg prøvde å forlenge corneren, og det var utrolig deilig den gikk i mål. Vi hadde full kontroll den første halvtimen, sier kapteinen.

Enorme sjanser

Bare fem minutter senere var det Steffen Skålevik som fikk sjansen etter et nydelig gjennomspill av nettopp Hetlevik. Spissen tok med seg ballen på et touch og forserte inn i 16-meteren før han klemte til. Uheldigvis for strilene, ble det rett på keeper.

Etter 27 minutters spill fikk Skålevik sjansen igjen. Denne gangen var han i tøff duell med midtstopperne til Bærum, men greide likevel å holde seg på beina og fikk sendt av gårde en avslutning. Men heller ikke denne gangen ble det nettsus.

Derfor tar Skålevik en stor del av tapet på sine egne skuldre.

— Jeg burde ha scoret i alle fall et mål, jeg må ta en stor del av skylden for at det ble tap i dag. Jeg var alene med keeper tre ganger, sier Skålevik.

Hardt straffet

— Hadde jeg scoret der tror jeg vi hadde punktert kampen og tatt alle poengene.

I stedet Bærum på sin første farlige visitt etter 30 minutter. Nest-forsvaret ble fullstendig utspilt da gjestene kombinerte på høyresiden. Ballen ble spilt 45 grader ut i feltet til Monir Benmoussa som sto umarkert på bakerste stolpe, og banket ballen i mål.

— Vi gjorde ikke mange feil i denne kampen, ble utrolig hardt straffet. Jeg tror de hadde bare to sjanser, og de scoret på begge, sier Hetlevik.

Bom, bom, bom

Kampbildet fortsatte også etter sidebytte. Fem minutter ut i annen omgang ble Skålevik spilt igjennom alene med keeper, men igjen greide ikke spissen å få ballen forbi Flasza i Bærum-målet, til publikums store fortvilelse.

— Det skal bare ikke skje at østlendinger kommer hit til Sotra og tar med seg alle poengene. I alle fall ikke når vi spiller på denne måten, sier Skålevik.

I stedet var det bæringene som viste hvordan en scorer mål. Amahl Pellegrino ladet kanonen etter 50 minutter og sendte den utagbart i mål forbi en sjanseløs Martin Olsen i Nest-buret.

- Forventet nedtur

— Vi visste at det ville komme en slik periode, nå må vi bare komme oss ut av denne sumpen raskest mulig. Vi er det eneste laget i divisjonen som ikke har erfaring fra dette nivået, beroliger Alexsander Strauss.

— Vi hadde mer enn nok sjanser til å avgjøre denne kampen. Selv om vi kun har tatt ett poeng på de siste fem kampene har vi ikke møtt veggen.

Debuterte i forsvaret

Kevin Dure startet sin første kamp etter overgangen fra Fredrikstad. I første omgang var han rolig med ballen i beina, slo presise pasninger og var kontant i duellspillet. Men det var likevel ikke en slik debut han hadde sett for seg.

— Dette var utrolig skuffende. Vi må bare slå tilbake med en gang nå når vi møter Ham Kam, sier Dure.